Bersama  Puan Norliza Binti Arshad, Pengurus Besar Kewangan, Jabatan Bendahari UMP.
16 Feb 2023
to
22 Feb 2023
Venue
16 Mac 2023 : Dewan Tun Teja 1 & 2 UMP Paya Besar & 22 Mac 2023 : Executive Lounge, Perpustakaan UMP Pekan,

Assalamualaikum wbt dan Selamat Sejahtera.

YH.Prof. Dato’ Dr/Datin/YBhg. Prof/Prof. Madya/ Dr./ Tuan/ Puan,

Sukacita dimaklumkan bahawa, Pusat Sejahtera dengan kerjasama Bahagian Pembangunan Manusia, Jabatan Pendaftar akan menganjurkan Program Celik Kewangan Universiti Malaysia Pahang kepada staf UMP. Jurulatih utama bagi program ini adalah Puan Norliza Binti Arshad, Pengurus Besar Kewangan, Jabatan Bendahari UMP.

Maklumat program adalah seperti ketetapan berikut:

SIRI 1 (KAMPUS PAYA BESAR)
            Image removed.Tarikh : 16 Mac 2022 (Khamis)
            Image removed.Masa : 9.00 - 1.00 Petang
            Image removed.Tempat : Dewan Tun Teja 1 & 2

SIRI 2 (KAMPUS PEKAN)
            Image removed.Tarikh : 22 Mac 2022 (Rabu)

Image removed.Masa : 9.00 - 1.00 Petang
            Image removed.Tempat :  Executive Lounge, Perpustakaan UMP Pekan

Pendaftaran peserta boleh dilakukan melalui pautan https://forms.gle/4m98uGNewRzaaa2a8 .

Segala kerjasama yang diberikan oleh YH.Prof. Dato’ Dr/Datin/YBhg. Prof/Prof. Madya/ Dr./ Tuan/ Puan amatlah dihargai. Sebarang pertanyaan berkenaan program ini boleh berhubung dengan Puan Nur Atiqah Binti Mohd Nor di ext. 6770 atau 0137190983.

Tarikh Tutup Pendaftaran : 14 Mac 2023 (Selasa).

Image removed. Terhad kepada 20 peserta sahaja bagi setiap siri yang dijalankan.

Image removed. Makanan dan Mata CPD disediakan kepada staf yang berdaftar.

"Bijak dalam aspek pengurusan kewangan penanda aras dalam membantu kesejahteraan kehidupan".