PSK :: JEMPUTAN KE MAJLIS TAHLIL UNIVERSITI MALAYSIA PAHANG AL - SULTAN ABDULLAH (UMPSA) DAN TAZKIRAH RAMADAN BERSEMPENA NUZUL QURAN 2024 ANJURAN PUSAT SAINS KEMANUSIAAN (PSK)
27 Mar 2024
to
27 Mar 2024
Venue
ATAS TALIAN,

Assalamualaikum wbt,

YBrs Profesor/ Prof. Madya/ Dr./ Tuan/ Puan,

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Adalah dimaklumkan bahawa pihak Pengurusan Pusat Sains Kemanusiaan ingin menjemput warga Universiti Malaysia Pahang Al - Sultan Abdullah (UMPSA) untuk menghadiri Majlis Tahlil UMPSA dan Tazkirah Ramadan bersempena Nuzul Quran seperti ketetapan berikut:

Tarikh    : 27 Mac 2024 (Rabu) bersamaan 16 Ramadan 1445H

Masa     : 6.00 - 6.30 Petang

Tempat  : Secara Dalam Talian ( https://shorturl.at/ltuy4 )

Kehadiran dan sokongan yang pihak YBrs. Prof/ Prof Madya/ Dr/ Tuan/ Puan berikan amatlah dihargai dan didahului dengan jutaan terima kasih.

Pucuk Selasih Bertunas Menjulang,

Dahannya Patah Tolong Betulkan,

Puasa Ramadan Kembali Menjelang,

Salah Dan Khilaf Mohon Dimaafkan.

Selamat Menunaikan Ibadah Puasa Ramadan 1445H Image removed.